Annen-Info.nl

Ondernemersvereniging ANNO

altDe Ondernemersvereniging is een actieve club die zich samen met haar leden inzet om het leefklimaat in het dorp Annen aangenaam te houden en het ondernemersklimaat op niveau.

De Ondernemersvereniging organiseert o.a. jaarlijks:

  • het Oranje Ontbijt
  • de Brinkmarkten
  • de Intocht van Sinterklaas
  • een Decemberactie met feestverlichting

Daarnaast is de Ondernemersvereniging verantwoordelijk voor de Informatieborden die u bij de ingang van het dorp aantreft. Tevens geeft de Ondernemersvereniging een Presentatiefolder over Annen uit.

Sponsor-VeelzijdigAnnen

 

Veelzijdig Annen

Dat het winkelaanbod in Annen veelzijdig is, dat wist u misschien al. Maar kent u ook Veelzijdig Annen? Sinds begin 2015 hebben de winkeliers in Annen zich gebundeld tot Veelzijdig Annen. Wij zijn een groep enthousiaste ondernemers met een warm hart voor de inwoners van Annen en omstreken. Ondernemers die zich kenmerken door vakmanschap, service, kwaliteit en specialisme.

Met Veelzijdig Annen is de mogelijkheid ontstaan om als groep winkeliers activiteiten te kunnen organiseren en steunen, denk hierbij aan allerlei sponsoractiviteiten voor het verenigingsleven. Maar daarnaast worden ook klantenacties gehouden: gezamenlijke aanbiedingen of actiedagen.

Voor meer informatie

Ondernemersvereniging ANNO, secretariaat Veelzijdig Annen:

Tineke Klinkers

p/a Nije Dijk 2a

9468 AT  ANNEN

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl