Annen-Info.nl

Radio Aa en Hunze

Logo-Radio-Aa-en-Hunze
Radio Annen is ontstaan vanuit een idee van enkele inwoners uit Annen om tijdens de Sport- en Spelweek verslag te kunnen doen via de radio. Hiervoor werd een schuurtje ingericht als “studio”. In de loop der tijd ontstond het idee om de zender om te bouwen tot een internet radio station. Hierdoor had een ieder wereldwijd de mogelijkheid om alle evenementen in Annen en omgeving via het internet te volgen.

Door uitbreiding van medewerkers en een grote vraag naar verslaggeving van evenementen is aan de Spijkerboorsdijk een nieuwe,moderne en technisch hoogstaande studio ingericht. Eind 2009 ontstond de behoefte en wens om uit te groeien tot een lokale omroep voor de hele gemeente Aa en Hunze. Als verlengde hiervan zijn gesprekken gevoerd met de gemeente. Op 16 februari 2011 is hiervoor toestemming verkregen van de gemeente.

De naam radio Annen is op 23 april 2011 verdwenen en werd vervangen door Radio Aa en Hunze. Vanaf de tweede helft van 2011 zijn wij te ontvangen via de Ether op 105.6 FM; kabel 101.0; TuneinApp en natuurlijk via het web.Onze slogan is “twaalf hunebedden een geluid".

Radio Aa en Hunze maakt radio in één van de grootste gemeenten van Nederland. We maken 24 uur per dag radioprogramma's voor een breed publiek. Van Nederlandstalig tot de vetste dance-muziek en van cultureel tot het meest actuele nieuws. Je hoort het bij Radio Aa en Hunze.

Voor actuele informatie verwijs ik u naar www.radioaaenhunze.nl of Facebook Radio Aa en Hunze.

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl