Annen-Info.nl

Advendo toneel

De toneelvereniging ADVENDO is in 1869 opgericht. ADVENDO betekent: AANGENAAM DOOR VRIENDSCHAP EN NUTTIG DOOR OEFENING.

De vereniging bestaat uit 11 spelende leden en heeft ruim 250 donateurs.

advendo2017

Groepsfoto uit 2017.

De spelende leden zijn:
Otto van Geldere, Hendrik Dekker, Greetje Ottens, Willy Dekker, Ina Kirchhoff, Betsy Wijnholds, Alie Oosterman en Hetty Behling, Cynthia Posthouwer, Marjolein Kobus en Anne Marissen.

Grime en haar is in handen van Arlet Haddering en Anneke Greving.

Het decor wordt gebouwd door Harry Hamminga en Sjaak van Bastelaar

De regie is in handen van Hebbo Benthem.

Het bestuur bestaat uit:
Hetty Behling 0592-272672 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (voorzitter)
Willy Dekker 0592-272135 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (secretaris)
Otto van Geldere 0592-271290 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (penningmeester)

Lijkt het u leuk om ons te zien spelen of draagt u de vereniging een warm hart toe, dan kunt u donateur worden. De donateurskosten zijn €5 per persoon per jaar. Bent u nog geen donateur en wilt u de vereniging ondersteunen, kunt u zich melden bij één van de bestuursleden.

ADVENDO speelt op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december.

Dit jaar speelt ADVENDO het blijspel 'Onrust in het rusthuis' van Henk Roede. Dit blijspel " ONRUST IN HET RUSTHUIS" van Henk Roede, onder regie van Hebbo Benthem, kunt u zien op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december vanaf 20.00 uur in het Dorpshuis in Annen. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Donateurs kunnen gratis kaarten ophalen op maandag 21 november tussen 19.00 en 20.00 uur in het Sportcafé in Annen. Bent u géén donateur, maar u wilt wel graag onze voorstelling bezoeken, dan kunt u ook op maandag 21 november kaarten ophalen à € 7,50 per stuk. Tevens worden er aan de zaal op beide avonden ( zolang de voorraad strekt) kaarten verkocht.
Advendo ziet u graag op één van beide avonden!

Kijk ook eens bij onze buurdorpen

Anloo - www.anloo-info.nl
Eext - www.eextinfo.nl
Zuidlaren - www.zuidlaren.nl
Gasteren - www.ingasteren.nl