Hunzekoor

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Hunzekoor 7 september in ’t Keerpunt Spijkerboor

Net als vorig jaar viert het Hunzekoor de start van het nieuwe koorseizoen op zaterdagmiddag 7 september a.s. in café ’t Keerpunt in Spijkerboor van 11:00 – 15:30 uur met een zomerconcert en een fancy fair. Er zijn goede tweedehandsspullen en door leden zelfgemaakte (of geteelde!) lekkernijen te koop. De opbrengst komt ten goede aan de koorkas. ’s Middags (van 13:30-16:00 uur) vindt in Spijkerboor en Annerveen ook een opritverkoop plaats.

Het Hunzekoor zal onder leiding van dirigent Inge Roelands twee keer optreden. Om 13:00 uur en 14:00 uur brengt het koor delen ten gehore uit het programma dat afgelopen mei veel succes oogstte in Annerveenschekanaal en Gasselte, met werk uit de Amerikaanse musicals West Side Story, Porgy & Bess en de opera Treemonisha.

Het Hunzekoor verwelkomt nieuwe leden. De open repetitie van dinsdagavond 10 september is een goede gelegenheid voor een kennismaking. Elke dinsdagavond vanaf 3 september studeert het Hunzekoor van 19.30 uur tot 21.45 uur in ’t Keerpunt in Spijkerboor aan het nieuwe concertprogramma ‘Oorlog en Vrede’, met werk van zowel middeleeuwse als moderne componisten. Belangstellenden zijn ook na 10 september van harte welkom om een paar keer vrijblijvend mee te doen.

Meer info: https://www.hunzekoor.nl