Aanstaande Evenementen

Kerstmis over grenzen heen

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

December is de maand waarin we massaal naar de kerk gaan en zingen over vrede op aarde, terwijl miljoenen op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Deze voorstelling in de Magnuskerk zal gewijd zijn aan dit aspect van de dagelijkse realiteit. Entree € 5,-. Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Oranjebios

Obs de Eshoek

Na het succes van voorgaande jaren organiseert stichting Vrienden van Oranje in samenwerking met obs de Eshoek: de Oranjebios. Tijdens de kerstvakantie worden op school, op een groot scherm 2 films getoond. Wanneer: Vrijdag 6 januari 2023 Waar: In de kuil van OBS de Eshoek Tijdstip: Deur open om 15.15 uur Film 1 voor alle leeftijden: van 15.30 uur tot 17.30 uur Film 2 vanaf 9 jaar: van 19.00 tot 21.00 uur Voor wie: Alle kinderen uit groep 1 tot en met groep 8 Kosten: €1,00 entree per kind of gratis voor donateurs! Versnapering: In de pauze krijgen de kinderen drinken en

Oud papier

Oud papier wordt iedere zes weken opgehaald met vier vrachtauto’s, vier vrijwilligers van de Commissie Dorpsbelangen en zes vrijwilligers (tijdelijk vier vanwege Corona maatregelen) van één van de Sport- en Spelweek ploegen/wijken. Deze keer is dit ploeg groen. Oud papier graag goed gebundeld langs de weg zetten.

Ga naar de bovenkant