Zwemvierdaagse Annen

Zwembad de Borghoorns Ronkelskamp 40, ANNEN, Drenthe

Op zondag 15 mei is de start van de zwem4daagse 2022. Tot en met donderdag 19 mei kun je tijdens de openingstijden van het zwembad je baantjes trekken. Kinderen tot 10 jaar zwemmen 10 baantjes. Vanaf 11 jaar zwem je 20 baantjes. Je hebt 5 dagen de mogelijkheid om te zwemmen, waarvan je 1 dag mag overslaan. Als je vier dagen hebt gezwommen, ontvang je voor deze prestatie een medaille. De zwemvierdaagse kaart kost € 6,- waarmee je tevens 5 dagen toegang hebt tot het zwembad zelf! Tijdens deze 5 dagen zijn er ook weer leuke activiteiten te vinden in het

Cabaret –  Jeffrey en Jasper

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

Jeffrey Klein Koerkamp stal al eens de show in de Speulkoel, bij het podium voor talenten. Hij wil graag méér laten zien en zal zijn vriend en collega Jasper Nieuwenhuis meenemen. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis). Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Theater voor de schooljeugd

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

Theatergroep Tender verzorgt een (besloten) voorstelling voor basisschoolleerlingen. Een vrolijk en interactief evenement dat indruk zal maken. Je kunt niet vroeg genoeg met zulke cultuur in aanraking komen. Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Verhalenvertellers

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

De verhalenvertellers van ‘Mien Westerkwartier’ vertellen het waar gebeurde dramatische verhaal van IJe Wijkstra. Het verhaal van een romance die onverwacht uitmondt in een dramatisch bloedbad. Muziek wordt verzorgd door het ‘plaatselijk wereldberoemde’ fietsorkest uit Opende. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis). Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Oud papier

Oud papier wordt iedere zes weken opgehaald met vier vrachtauto’s, vier vrijwilligers van de Commissie Dorpsbelangen en zes vrijwilligers (tijdelijk vier vanwege Corona maatregelen) van één van de Sport- en Spelweek ploegen/wijken. Deze keer is dit ploeg blauw. Oud papier graag goed gebundeld langs de weg zetten.

Vocaal Festival Annen

De voorbereidingen zijn in volle gang voor het Vocaal Festival Annen 2022. Het wordt weer een fantastisch evenement en de eerste aanmeldingen zijn al weer binnen! Ook meedoen aan Vocaal Festival Annen? Iedere zanggroep kan meedoen. Meer informatie vind je hier: www.vocaalfestivalannen.nl.  

Vocaal Festival Annen

Annen

Het Vocaal Festival Annen is een jaarlijks festival in het 2e weekend van juni. Het festival is in 2022 op 11 en 12 juni. Ook meedoen aan Vocaal Festival Annen? Aanmelden gaat eenvoudig via de website: www.vocaalfestivalannen.nlhttp://www.vocaalfestivalannen.nl.

Avondvierdaagse Annen

Voetbalveld "de Hofakkers" Kruisakkers 38, ANNEN, Drenthe

Het leukste wandelevenement in Annen komt er weer aan en wel van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 juni 2022. Dit jaar met als start en finish vanaf Sportpark ‘De Hofakkers’ van VV Annen. Meer info: www.avondvierdaagse-annen.nl.

Klassiek, jazz & opera

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

Kirill Dumchenko en Stanislav Lambov zijn jonge musici die hun sporen verdiend hebben. Samen met nog zes collega’s brengen ze een programma waarin verschillende stijlen samenkomen. Jazz, maar ook elementen van klassieke muziek en opera. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis). Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Ga naar de bovenkant