Vocaal Festival Annen

De voorbereidingen zijn in volle gang voor het Vocaal Festival Annen 2022. Het wordt weer een fantastisch evenement en de eerste aanmeldingen zijn al weer binnen! Ook meedoen aan Vocaal Festival Annen? Iedere zanggroep kan meedoen. Meer informatie vind je hier: www.vocaalfestivalannen.nl.  

Vocaal Festival Annen

Annen

Het Vocaal Festival Annen is een jaarlijks festival in het 2e weekend van juni. Het festival is in 2022 op 11 en 12 juni. Ook meedoen aan Vocaal Festival Annen? Aanmelden gaat eenvoudig via de website: www.vocaalfestivalannen.nlhttp://www.vocaalfestivalannen.nl.

Avondvierdaagse Annen

Voetbalveld "de Hofakkers" Kruisakkers 38, ANNEN, Drenthe

Het leukste wandelevenement in Annen komt er weer aan en wel van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 juni 2022. Dit jaar met als start en finish vanaf Sportpark ‘De Hofakkers’ van VV Annen. Meer info: www.avondvierdaagse-annen.nl.

Klassiek, jazz & opera

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

Kirill Dumchenko en Stanislav Lambov zijn jonge musici die hun sporen verdiend hebben. Samen met nog zes collega’s brengen ze een programma waarin verschillende stijlen samenkomen. Jazz, maar ook elementen van klassieke muziek en opera. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis). Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Rabo Jeugdtoernooi Annwen

Voetbalveld "de Hofakkers" Kruisakkers 38, ANNEN, Drenthe

Op zaterdag 2 juli organiseert VV Annen de 13de editie van het Rabo Jeugdtoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd voor de jongste jeugd; van JO7 tot en met JO13. De jongste jeugd trapt om 9.00 uur af. Het toernooi duurt de gehele dag en wellicht ook een deel van de avond. Inmiddels hebben zich 40 teams ingeschreven. We hopen op mooi weer en veel toeschouwers. Het toernooi vindt plaats op sportpark De Hofakkers van VV Annen.

Klezmer & Co

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

De groep Klezmer & Co verzorgt een vrolijke middag met swingende muziek uit het rijke Jiddische repertoire. ‘Je kunt je benen bijna niet stil houden’. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis). Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Oud papier

Oud papier wordt iedere zes weken opgehaald met vier vrachtauto’s, vier vrijwilligers van de Commissie Dorpsbelangen en zes vrijwilligers (tijdelijk vier vanwege Corona maatregelen) van één van de Sport- en Spelweek ploegen/wijken. Deze keer is dit ploeg oranje. Oud papier graag goed gebundeld langs de weg zetten.

 Kerkdienst in het Drents

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

De PKN Anloo-Zuidlaren verzorgt een Drentse kerkdienst in de open lucht, in de Speulkoel.

Bert Hadders en Otto Groote

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

Twee geliefde singer-songwriters. Bert Hadders kent iedereen! En Otto Groote (al weer voor de vierde keer in De Speulkoel) heeft een groeiende schare fans, sommigen komen speciaal voor hem naar Anloo. Fijne luisterliedjes in het Plattdüütsch en het Gronings. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis). Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Oud papier

Oud papier wordt iedere zes weken opgehaald met vier vrachtauto’s, vier vrijwilligers van de Commissie Dorpsbelangen en zes vrijwilligers (tijdelijk vier vanwege Corona maatregelen) van één van de Sport- en Spelweek ploegen/wijken. Deze keer is dit ploeg roze. Oud papier graag goed gebundeld langs de weg zetten.

Ga naar de bovenkant