Klassiek, jazz & opera

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

Kirill Dumchenko en Stanislav Lambov zijn jonge musici die hun sporen verdiend hebben. Samen met nog zes collega’s brengen ze een programma waarin verschillende stijlen samenkomen. Jazz, maar ook elementen van klassieke muziek en opera. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis). Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Rabo Jeugdtoernooi Annwen

Voetbalveld "de Hofakkers" Kruisakkers 38, ANNEN, Drenthe

Op zaterdag 2 juli organiseert VV Annen de 13de editie van het Rabo Jeugdtoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd voor de jongste jeugd; van JO7 tot en met JO13. De jongste jeugd trapt om 9.00 uur af. Het toernooi duurt de gehele dag en wellicht ook een deel van de avond. Inmiddels hebben zich 40 teams ingeschreven. We hopen op mooi weer en veel toeschouwers. Het toernooi vindt plaats op sportpark De Hofakkers van VV Annen.

Klezmer & Co

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

De groep Klezmer & Co verzorgt een vrolijke middag met swingende muziek uit het rijke Jiddische repertoire. ‘Je kunt je benen bijna niet stil houden’. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis). Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Oud papier

Oud papier wordt iedere zes weken opgehaald met vier vrachtauto’s, vier vrijwilligers van de Commissie Dorpsbelangen en zes vrijwilligers (tijdelijk vier vanwege Corona maatregelen) van één van de Sport- en Spelweek ploegen/wijken. Deze keer is dit ploeg oranje. Oud papier graag goed gebundeld langs de weg zetten.

 Kerkdienst in het Drents

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

De PKN Anloo-Zuidlaren verzorgt een Drentse kerkdienst in de open lucht, in de Speulkoel.

Bert Hadders en Otto Groote

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

Twee geliefde singer-songwriters. Bert Hadders kent iedereen! En Otto Groote (al weer voor de vierde keer in De Speulkoel) heeft een groeiende schare fans, sommigen komen speciaal voor hem naar Anloo. Fijne luisterliedjes in het Plattdüütsch en het Gronings. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis). Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Oud papier

Oud papier wordt iedere zes weken opgehaald met vier vrachtauto’s, vier vrijwilligers van de Commissie Dorpsbelangen en zes vrijwilligers (tijdelijk vier vanwege Corona maatregelen) van één van de Sport- en Spelweek ploegen/wijken. Deze keer is dit ploeg roze. Oud papier graag goed gebundeld langs de weg zetten.

Talenten uit de regio

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

In samenwerking met Stichting Kunst & Cultuur Drenthe-Groningen biedt de Speulkoel een podium aan jonge, beginnende artiesten, zoals singer-songwriters en muzikale duo’s. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis).  Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Film & Food Fair Annen

Brink Brink, Annen

Op zaterdag 10 september organiseert de Commissie Dorpsbelangen de Film & Food Fair op de Brink in Annen! Meer informatie volgt binnenkort, maar noteer 10 september alvast in je agenda!  

Film Food Festival Annen

Brink Brink, Annen

De Commissie Dorpsbelangen Annen organiseert een Film & Food festival op de grootste Brink van Europa! Kijk en luister mee naar een film voor de jeugd of voor volwassenen via silent disco koptelefoons. Foodtrucks Geniet tussendoor van een lekker hap of drankje op het gezelligheidsplein met o.a. foodtrucks. De Brink verandert in een festivalterrein waar je met anderen gezellig kunt verblijven, ook als je geen film gaat kijken. Zo is er een kampvuur en bakken we broodjes en organiseren we weer een verloting voor een plaatselijk goed doel! Gratis toegang De toegang is gratis! Ook voor de films. Er zijn maximaal

Ga naar de bovenkant