Evenementen voor 10 september - 18 september

Bert Hadders en Otto Groote

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

Twee geliefde singer-songwriters. Bert Hadders kent iedereen! En Otto Groote (al weer voor de vierde keer in De Speulkoel) heeft een groeiende schare fans, sommigen komen speciaal voor hem naar Anloo. Fijne luisterliedjes in het Plattdüütsch en het Gronings. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis). Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Oud papier

Oud papier wordt iedere zes weken opgehaald met vier vrachtauto’s, vier vrijwilligers van de Commissie Dorpsbelangen en zes vrijwilligers (tijdelijk vier vanwege Corona maatregelen) van één van de Sport- en Spelweek ploegen/wijken. Deze keer is dit ploeg roze. Oud papier graag goed gebundeld langs de weg zetten.

Talenten uit de regio

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

In samenwerking met Stichting Kunst & Cultuur Drenthe-Groningen biedt de Speulkoel een podium aan jonge, beginnende artiesten, zoals singer-songwriters en muzikale duo’s. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis).  Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Film & Food Fair Annen

Brink Brink, Annen

Op zaterdag 10 september organiseert de Commissie Dorpsbelangen de Film & Food Fair op de Brink in Annen! Meer informatie volgt binnenkort, maar noteer 10 september alvast in je agenda!  

Film Food Festival Annen

Brink Brink, Annen

De Commissie Dorpsbelangen Annen organiseert een Film & Food festival op de grootste Brink van Europa! Kijk en luister mee naar een film voor de jeugd of voor volwassenen via silent disco koptelefoons. Foodtrucks Geniet tussendoor van een lekker hap of drankje op het gezelligheidsplein met o.a. foodtrucks. De Brink verandert in een festivalterrein waar je met anderen gezellig kunt verblijven, ook als je geen film gaat kijken. Zo is er een kampvuur en bakken we broodjes en organiseren we weer een verloting voor een plaatselijk goed doel! Gratis toegang De toegang is gratis! Ook voor de films. Er zijn maximaal

Grasbaanraces in Annen

Brink Brink, Annen

Eindelijk, we mogen weer! MC Annen maakt zich op om op zondag 18 september de 17e Ototec grasbaanraces te organiseren. Op de grootste brink van Europa wordt er eindelijk weer gestreden om de eer en om het Nederlands kampioenschap. De grasbaanraces is een gratis motorsportspektakel dat jaar in jaar uit door duizenden enthousiaste mensen wordt bezocht. Niet alleen de races zijn hierbij belangrijk maar ook het gezellig samen zijn, met jong en oud. Race fans, familieleden, toevallige passanten, feestvierders iedereen is welkom. Meer informatie: www.mcannen.nl of via https://www.facebook.com/MCAnnen

 Jazzfanfare

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

Uit Groningen komt Jazzfanfare, een enthousiaste groep muzikanten onder leiding van Harry van Lier die zorgt voor een geweldige sfeer bij alle gelegenheden. Een middag lékkere muziek in de buitenlucht. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis).  Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Oud papier

Oud papier wordt iedere zes weken opgehaald met vier vrachtauto’s, vier vrijwilligers van de Commissie Dorpsbelangen en zes vrijwilligers (tijdelijk vier vanwege Corona maatregelen) van één van de Sport- en Spelweek ploegen/wijken. Deze keer is dit ploeg rood. Oud papier graag goed gebundeld langs de weg zetten.

Oud papier

Oud papier wordt iedere zes weken opgehaald met vier vrachtauto’s, vier vrijwilligers van de Commissie Dorpsbelangen en zes vrijwilligers (tijdelijk vier vanwege Corona maatregelen) van één van de Sport- en Spelweek ploegen/wijken. Deze keer is dit ploeg geel. Oud papier graag goed gebundeld langs de weg zetten.

Kerstmis over grenzen heen

Speulkoel Anloo Bosweg 1, Anloo, Drenthe

December is de maand waarin we massaal naar de kerk gaan en zingen over vrede op aarde, terwijl miljoenen op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Deze voorstelling in de Magnuskerk zal gewijd zijn aan dit aspect van de dagelijkse realiteit. Entree € 5,-. Vooraf reserveren kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld dan telefoonnummer, adres en gewenste aantal plaatsen.

Ga naar de bovenkant