Inmiddels zijn er zes fotografen uit Annen die in totaal 21 prachtige foto’s hebben ingezonden in diverse categorieën voor de verkiezing van Fotograaf van het jaar 2021! De (vak)jury is inmiddels samengesteld. Zij komen op dinsdag 5 oktober bij elkaar om de foto’s te beoordelen. Vlak daarna zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Pop-up expositie
Aangezien we  zoveel verschillende foto’s in de verschillende categorieën hebben ontvangen, willen we alle inwoners van Annen (en overige belangstellenden) in de gelegenheid stellen om deze foto’s te bekijken. Daarom zal in het leegstaande pand tussen Martens Groenten en Fruit en Bloemig Kado, van 11 tot en met 23 oktober een pop-up expositie plaatsvinden.

Publieksprijs
Tijdens de openingstijden van de winkels kun je de foto’s bekijken. In de eerste week worden de foto’s anoniem geëxposeerd en kun je een stem uitbrengen op de foto die je het mooist vindt. Degene met de meeste stemmen wint dan de publieksprijs! In de tweede week kun je de foto’s bekijken en dan zal de naam van de fotograaf ook vermeld worden bij de foto.

Als deze expositie achter de rug is, zullen we de foto’s ook terug laten komen in het Mededelingenblad, op deze website en de Facebookpagina van de Commissie Dorpsbelangen.