Annerbos Cross

Autobios

Geen fair, maar dit najaar een heuse Amerikaanse drive-in bios op de Brink in Annen! Op zaterdag 20 november wordt de Brink omgetoverd tot drive-in bioscoop. We zitten volop in de voorbereiding, dus houd deze website goed in de gaten voor meer informatie en de start van de ticket verkoop!

Rond 17.00 uur draaien we een film voor de jeugd en in de avond start er nog een film! Uiteraard verzorgd met een hapje en een drankje.

Binnenkort kun je hier Autobios tickets bestellen!

Avond4daagse

Brinkmarkten

Brinkruiters Concours

Kerstfair

Zaterdag 14 december 2019 organiseert Commissie Dorpsbelangen Annen voor de 10e keer de Kerstfair in Dickensstijl! We pakken dit jaar extra groots uit!

Van 15.30 – 19.30 uur vindt de kerstfair plaats rondom het voorterrein van het dorpshuis. Ook staan er een aantal standhouders in het dorpshuis.

Ook dit jaar verzorgen wij een gezellige kerstsfeer met fakkels, schapen, ezel en vele figuranten in Dickensstijl met straattheater. Daarnaast is er voor de kinderen o.a. een ijsbaan en broodbakken boven een kampvuur en een snowboardsimulator voor jong en oud!

We hebben nog een aantal andere activiteiten in petto, maar daar wordt nog hard aan gewerkt. We gaan voor een spetterende 10e editie!

Uitnodiging en informatie voor standhouders.

Inschrijfformulier Kerstfair Annen 2019.

Foto impressie Kerstfair 2018.

Met vriendelijke groet,
Anneke, Roland, Wim, Tamara, Marlous en Fenja
Kerstfaircommissie, Commissie Dorpsbelangen Annen

Koningsdag

Marvel Open Tennis Toernooi

Ototec Grasbaanrace

Sport- en Spelweek

Vocaal Festival

Pedaal Vocaal

Zwem4daagse