Commissie Dorpsbelangen organiseert de verkiezing ‘Anneroel van het jaar’. Het lijkt de Commissie goed om extra aandacht te besteden aan mensen die voor het dorp Annen of een dorpsgenoot iets bijzonders betekend hebben in dit ‘corona-jaar’.

Dit kan iets persoonlijks zijn, voor een vereniging, een goed doel of omdat iemand zich speciaal ingezet heeft om toch een activiteit te organiseren (bijvoorbeeld voor een gezin). Dit is een speciale tijd waarin de Commissie Dorpsbelangen wat extra aandacht wil besteden aan onze inwoners, zeker nu de lockdown verlengd is.

Hoe werkt het?
Iedereen kan 1 persoon nomineren met een uitgebreide beschrijving waarom deze persoon in het zonnetje gezet moet worden. We willen ook weten wie jij bent en wat je relatie is met de persoon die je nomineert. Dat kun je doen tot en met 31 maart.

De Commissie Dorpsbelangen zal begin mei op een leuke manier bekend maken wie de winnaar is. Je kunt je nominatie sturen naar anneroel@annen-info.nl. Dus ken je iemand die dit verdient? Dan horen we graag van je!