Op 20 november vindt er een echt drive-in bioscoop plaats op de Brink in Annen. Om 17.30 uur zal er een familiefilm vertoond worden: Ralph Breaks the internet. Om 20.45 uur is het de beurt aan de film voor volwassenen: Army of one.

Inschrijven/verkoop tickets
Er kunnen 100 auto’s per film op de Brink, dus vol=vol.

Via onderstaande knop kun je veilig tickets bestellen via een online inschrijving en betaal module. Je betaald per auto €12,00. Je doet daarmee gelijk mee met de kentekenbingo! Er zijn meerdere leuke prijzen te winnen!

Helaas stopt de inschrijving niet automatisch bij 100 inschrijvingen, waardoor het kan zijn dat het lijkt alsof inschrijven lukt, maar er toch geen plek meer is. Uiteraard word je hier zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld en krijg je je geld terug.

Programma Ralph Breaks the internet

Trailer Ralph breaks the Internet

16.45-17.15 uur: instroom bezoekers & parkeren
17.15 uur: start voorprogramma en catering
17.30 uur: start film

Beschrijving
Ralph en co. zetten hun avonturen voort en hoppen nog steeds van het ene naar het andere arcadespel. Ze ontdekken echter een nieuw fenomeen: het internet. Bekijk hier de trailer.

2018, duur 1u 49 m, Genre Animatie/Comedy
Nederlands gesproken

Programma Army of one

trailer Army of One

20.00 – 20.30 uur: instroom bezoekers & parkeren
20.30 uur: start voorprogramma en catering
20.45 uur: start film

Beschrijving
Dillion en Brenner gaan wandelen in een bos en vinden daar een drugs- en wapenopslag. Voordat ze het beseffen worden ze betrapt en gemarteld door leden van een drugskartel. Dillion sterft, maar Brenner blijft in leven en zint op wraak. Bekijk hier de trailer.

2020, duur 1u 40m, genre: Actie Thriller
Engelstalig met Nederlandse ondertitels

Hoe werkt het met parkeren?

Rondom de Brink zijn verkeersregelaars aanwezig. Om het verkeer goed te laten doorstromen vragen we iedereen de Brink vanaf de T-splitsing De Brink/De Wolden te benaderen (Oranje pijl). Via het tweede pad (groene pijl) word je het terrein op je geleid.  Er is tussen de films voldoende tijd voor de eerste bezoekers de Brink te verlaten en voor de volgende bezoekers om deze te betreden.

Is er eten en drinken op het terrein?

Geheel in Amerikaanse stijl serveren we chips, popcorn, hamburgers, hotdogs en meer!  Vanuit de bar kan drinken in je auto worden bezorgd. Je hoeft alleen je knipperlichten maar aan te zetten om aan te geven dat je wil bestellen. We komen dan naar je toe!

Bij de entree krijg je van ons een menukaart en we komen na binnenkomst direct bij je langs om een bestelling op te nemen.

Zijn er sanitaire voorzieningen?

Ja! De mobiele wc unit van de CD staat ook deze keer weer voor je klaar.

Hoe betaal ik m’n consumpties?

Je betaalt contant voor je consumpties. Het menu en de prijzen komen binnenkort ook op de site te staan.

Welke auto’s zijn welkom??

Alle auto’s zijn welkom, de organisatie zal bij de opstelling van de auto’s wel rekening houden met het type voertuig. Cabrio’s en klassiekers vooraan, hoe hoger, groter en dichter (bestelbusjes) achteraan.

Wat als het regent?

Ook bij regen gaat het door. Bij zeer slecht weer en harde wind kan het zijn dat het evenement wordt uitgesteld.  Je aangekochte ticket blijft uiteraard nog geldig.  Hou in dit geval de site en social media goed in de gaten.

Hoeveel auto’s passen er op de Brink?

Bij 100 auto’s per film sluit de inschrijving.

Hoe groot is het scherm?

9.15 m x 5.15 m

Kan ik tickets aan de deur kopen?

Nee, tickets kunnen alleen via de website in de voorverkoop worden gekocht VOL=VOL.

Hoe kan ik het geluid van de film horen?

Stem jouw radio af op FM frequentie (deze wordt voor aanvang gedeeld). Zo ontvang je het geluid van de film. Ook voor de film is er muziek te horen op de zender.

Wat moet ik tijdens de film wel en niet doen?

Gelieve tijdens de film de lichten uit te zetten. Dit is storend op het scherm. Indien mogelijk ook de dagrijverlichting.

Wanneer je de wagen wel laat draaien voor verwarming, gelieve niet op de rem te gaan staan. Remlichten verstoren het zicht van de personen achter jou.

Laat geen afval achter. Net zoals een indoorcinema, neem je jouw afval mee in of gooi je deze in de aanwezige kliko’s. Ook bij het uitrijden kan je jouw afval deponeren in de vuilnisbak.

De film is afgelopen, en dan?

Bij het einde van de film vragen we jullie om rustig te blijven wachten op de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Zo kunnen we iedereen vlot van de Brink begeleiden.