In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Richard en Laura van De Noorderbron overgedragen aan Arieke Oosting van Optidee.

1. Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
Mijn naam is Arieke Oosting en sinds twee jaar ben ik zelfstandig adviseur van Optidee. Een bedrijf dat exclusieve producten levert, gemaakt van een unieke vezel. Van ultrazacht beddengoed, luxe badtextiel tot huishoudelijke producten. Het bijzondere aan de vezel waar alle producten van zijn gemaakt, is dat ze geschikt zijn voor mensen met allergieën en voor mensen met spier- of gewrichtsklachten. De producten zijn op lage temperaturen te wassen en zijn daarmee heel duurzaam. Daarnaast hebben ze een klimaat regulerende werking, waardoor de kwaliteit van alle slaapfases wordt bevorderd. En wat is er nu belangrijker dan een goede nachtrust, zodat je goed herstelt en fris en fruitig aan een nieuwe dag kunt beginnen!

2. Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Naast dat ik met veel enthousiasme de Optidee producten aanbied aan mensen door middel van demonstraties bij mensen thuis of door losse bestellingen, kunnen mensen ook bij mij terecht voor een ontspannende Reiki behandeling. Reiki is het doorgeven van universele energie door middel van handoplegging. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor eventuele blokkades kunnen worden opgelost. En dit leidt uiteindelijk tot meer rust, balans en uiteraard ook een betere nachtrust! Een hele mooie combinatie vind ik zelf. En daar wil ik mij in de toekomst meer op gaan richten!

3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
De drie vragen wil ik graag doorgeven aan Leo’s trimsalon. Omdat honden het ook verdienen om er mooi en stralend uit te zien!