In de rubriek ‘3 vragen aan…’ krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Dennis Rona van DPRINTS doorgegeven aan Bart Schuiling van Autoservice Annen.

Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
Autoservice Annen is een universeel autobedrijf dat sinds 2009 bestaat en vanaf het allereerste moment gevestigd is op het bedrijventerrein aan de Schipborgerweg. In de afgelopen 13 jaar hebben vele autobezitters uit Annen en de omliggende dorpen ons bedrijf weten te vinden. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie en tevens voor de jaarlijks verplichte APK. Ook als je op zoek bent naar een betaalbare gebruikte auto ben je bij ons op het juiste adres.

Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
We streven ernaar om ook de komende jaren veel tevreden klanten te mogen begroeten. Autoservice Annen streeft ernaar om een klein bedrijf te blijven waar het persoonlijke contact met de klant centraal staat.

Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
Ik zou het stokje graag door willen geven aan Jasper Smit van JS service, omdat Jasper een jonge ondernemer is die het net als ik 13 jaar geleden aan heeft gedurfd met zijn eigen bedrijf te beginnen.