In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door René Hamminga van Praktijk Hamminga doorgegeven aan Feike Bloemert van Bloemert Installatietechniek.

1. Kun je je onderneming/bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?

Mijn naam in Feike Bloemert, sinds 2012 eigenaar van Bloemert Installatietechniek. Ik doe alle werkzaamheden op het gebied van gas, water en elektra. Voorbeelden zijn het plaatsen en onderhouden van CV-ketels, verhelpen van storingen in het elektra , plaatsen van zonnepanelen, leggen van vloerverwarming. Mijn werkgebied ligt voornamelijk in en rondom Annen, met af en toe een uitschieter voor het plaatsen van waterontharders, dat doe ik in heel Noord-Nederland voor een samenwerkingspartner.

2. Wat zijn je ambities/toekomstdromen? 

Vanaf 1 september groeit mijn bedrijf met de komst van Tom. Samen willen wij zorgen dat we nog beter aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen. Het is de laatste jaren steeds drukker geworden, waardoor uitbreiding noodzakelijk is. Wij blijven ons ontwikkelen op het gebied van duurzame energie, zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Mijn wens is om in de toekomt nog een opleiding te volgen tot airco/koelmonteur, zo blijf ik mijzelf ook steeds uitdagen in dit mooie vak.

3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom? 

Ik wil het stokje overgeven aan Han Kammer, die op de boerderij is komen wonen waar zijn vader tot voor kort woonde. De woning heb ik up to date gemaakt qua installatie en hebben we weer laten voldoen aan de eisen van nu. Daarnaast heb ik er bewondering voor dat deze nieuwe generatie de stap durft te nemen om in deze tijd de boerderij toch door te zetten.