In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Jasper Smit van Smit Annen doorgegeven aan Danny Boxem van Handelsonderneming Boxem.

1. Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
Handelsonderneming Boxem is een bedrijf dat sinds mei 2019 in Annen aan De Hullen zit. Je kunt bij ons terecht voor diervoeding voor zowel knaagdieren en katten als rundvee en paarden. Ook kun je bij ons terecht voor veel benodigdheden voor dieren van riempjes tot benches en kippenhokken. Ook hebben we bodembedekking, planten, speelgoed, werkkleding, ijzerwaren en cadeauartikelen. Dus voor elk wat wils!

2. Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Onze ambitie is om ons assortiment uit te breiden naar de vraag vanuit klanten. Om zo onze klanten tevreden te houden en nieuwe klanten aan te trekken. Ook willen we blijven groeien en natuurlijk onszelf blijven ontwikkelen.

3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
Wij geven graag het stokje door aan Renate Heunks van schoonheidssalon Annen. Omdat we benieuwd zijn naar wat zij te vertellen heeft en we iedereen een kans willen geven om zich voor te stellen.