In februari 2021 zijn we begonnen met de rubriek ‘3 vragen aan…’. In deze rubriek kregen ondernemers uit Annen de kans om hun bedrijf voor te stellen. Na exact drie jaar en 36 ondernemers verder willen we de rubriek graag aanpassen, dus niet alleen meer ondernemers komen aan het woord, maar ook vrijwilligers, verenigingen en teams. We sluiten deze periode af met 3 vragen aan Dolf Nijborg van MooiWonen Makelaars. 

Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
Mijn naam is Dolf Nijborg en in 2017 hebben wij naast Agriplaza Makelaars, MooiWonen Makelaars opgericht. In het begin deden we dit vanuit ons hoofdkantoor in Tynaarlo, waar Agriplaza Makelaars is gevestigd. Na een succesvolle verbouwing van de voormalige slagerij hebben wij sinds november 2021 een tweede vestiging geopend aan de Zuidlaarderweg 106. Het werken vanuit dit fijne kantoor doe ik met veel plezier. Na de introductie hebben we inmiddels vele mooie transacties gerealiseerd. Hier ben ik erg trots op. 

Naast MooiWonen makelaars hebben we ook een agrarische makelaardij, bouwadviesbureau, emigratiebegeleiding afdeling en een juridisch adviesafdeling. Hierdoor hebben we heel veel kennis zelf in huis en kunnen we vaak snel schakelen. Daarnaast kunnen mensen ook bij ons terecht voor een taxatie van hun woning. Of dit nou een taxatie is voor de aankoop, verkoop of voor de verbouwing van een woning. Dit kunnen we allemaal! Deze brede dienstverlening maakt waarom ik elke dag met plezier naar mijn kantoor ga. Elke dag is anders en er is heel veel uitdaging. Daarnaast geeft het heel veel energie wanneer ik aan het eind van een proces blije gezichten zie. We streven altijd naar een prettig en tevreden gevoel en dat de opdrachtgever na een succesvolle transactie met een gerust en opgeheven hoofd kan zeggen: ‘Dit is MooiWonen’. 

Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Mijn ambitie is om in de toekomst nog vele blije gezichten te mogen gaan zien met de aan- en verkoop van mooie woningen. Daarnaast zouden we graag willen uitbreiden met MooiWonen Makelaars in Noord Nederland. Zodat MooiWonen Makelaars net als Agriplaza Makelaars in Noord-Nederland een begrip wordt.

Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
Ik wil graag de 3 vragen doorgeven aan Martin Kamping van Stichting Oud en Nieuw aangezien de jaarwisseling net is geweest en ik benieuwd ben naar hoe het dit jaar is verlopen en wat we van hen in de toekomst mogen gaan verwachten.