In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Leonie Leever van Leo’s Trimsalon doorgegeven aan Gea Aling-Hoving, zij is spreekster bij uitvaarten.

1. Kun jij je bedrijf in het kort voorstellen?
Mijn naam is Gea Aling-Hoving. Ruim 7 jaar geleden ging mijn lang gekoesterde wens in vervulling. Ik ging, na het volgen van de nodige cursussen, aan de slag als spreekster bij uitvaarten. Werk doen wat er echt toe doet.

De dood van een dierbaar persoon is een ingrijpende gebeurtenis. Er moet veel geregeld worden terwijl er veel verdriet is. Vaak wil je nog zoveel zeggen, maar hebt daarvoor niet de juiste woorden voorhanden.

Deze zorg kan ik uit handen nemen door het levensverhaal van jouw dierbare met eerlijke, respectvolle en liefdevolle woorden te schrijven en uit te spreken tijdens de uitvaart. Dit kan zowel in de Nederlandse als in de Drentse taal.

2. Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Ik hoop in de toekomst nog vele families bij te mogen staan in de tijd van rouw en verdriet.
Want een warm afscheid vormt de basis voor een goede verwerking.

3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
De 3 vragen geef ik door aan Roelie Kwant. Roelie heeft ruim een jaar geleden haar beautysalon ‘Bij Roelie’ geopend. Bij Roelie ben je aan het juiste adres voor een moment van ontspanning en uiterlijke verzorging.