In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Ivar van der Leij van Dutch Mountain Marketing doorgegeven aan Hans de Groot van BloemigKado.

Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
BloemigKado is een duurzame bloemenwinkel met veel woonaccessoires en leuke kadootjes. Onze filosofie hierbij is dat het leuk en betaalbaar moet zijn. In de afgelopen 9 jaar zijn we enorm gegroeid. Naast twee fysieke winkels in Annen en Haren, zijn wij inmiddels één van de grootste online bloemen aanbieders van Nederland. Dagelijks rijden onze auto’s door de regio om de boeketten te bezorgen. Twee jaar geleden zijn wij er een groothandel voor bloemen en planten bij begonnen. Hier kopen wij bloemen en planten in voor andere bloemisten. Hierdoor kunnen wij groter inkopen en hierdoor de prijzen lager houden.

Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Voor de toekomst zitten wij nog vol plannen en ideeën. We willen blijven innoveren om zo een bloemenwinkel te zijn die met z’n tijd meegaat. Binnenkort kunnen wij iets presenteren wat uniek is. We zijn nog in ontwikkeling, maar hopen dit binnen twee maanden te kunnen laten zien. Houd hiervoor onze sociale media in de gaten!

Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
Ik geef de 3 vragen door aan René Tent van dierenspeciaalzaak Tent.