In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Ramon Daniels doorgegeven aan Henk Kuipers.

1. Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
Mijn naam is Henk Kuipers en in 2014 ben ik mijn eenmanszaak Kuipers Verbouw en Onderhoud gestart. Mijn bedrijf richt zich op vrijwel alle voorkomende (ver)bouwwerkzaamheden in en aan een woning of bedrijfspand. Hierbij kun je denken aan de verbouwing van een badkamer, het zetten van een aanbouw of de renovatie van een dak. Geen dag is voor mij hetzelfde en de afwisseling van de verschillende werkzaamheden vind ik erg leuk. Daarnaast denk ik graag mee met de ideeën van de klant om zo bij elke klus een mooi, praktisch en duurzaam eindresultaat af te leveren.

2. Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Het is al geruime tijd mijn wens om vanuit mijn eigen werkplaats mijn werkzaamheden nog efficiënter te kunnen uitvoeren. Afgelopen jaar heb ik mijn oog laten vallen op een stuk bouwgrond aan de Spijkerboorsdijk. Na vele voorbereidingen start ik hier binnenkort met de bouw van twee bedrijfsverzamelgebouwen. Naast mijn eigen werkplaats kan ik hier onderdak bieden aan diverse andere ondernemingen. Voor mij een leuke, nieuwe uitdaging!

3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
In 2019 heb ik de voormalige slagerij van de familie Aling aan de Zuidlaarderweg mogen verbouwen tot onder andere het makelaarskantoor van Mooi Wonen. Een leuke opdracht, waar ik met trots op terugkijk. Ik ben benieuwd hoe het Dolf en zijn team bevalt om vanuit dit pand te werken en ben nieuwsgierig naar zijn toekomstplannen.