In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Bart Schuiling van Autoservice Annen doorgegeven aan Jasper Smit van Smit Annen.

Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
Smit Annen is een mechanisatie bedrijf waar je terecht kunt met je trekker, tuin- en parkmachines en constructiewerk. We verzorgen reparaties en onderhoud van alle soorten tuin- en parkmachines en gereedschappen, maar we doen ook het onderhoud en reparaties van grote landbouwmachines en tractoren. Mijn passie is sleutelen en ondernemen.We hebben A- en B-merken. En bieden alles aan wat een boer op en rond zijn erf nodig heeft. Het assortiment is voor iedere portemonnee geschikt.

Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Mijn ambities zijn om door te groeien in het vak en een mooi bedrijf neer te zetten aan De Wolden 45. En dat we nog vele klanten blij mogen maken.

Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
Ik zou graag de 3 vragen door willen geven aan Boxem handelsonderneming. Omdat je daar altijd vriendelijk wordt geholpen. Ze denken daar ook aan andere ondernemers.