In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand Allard en Jacqueline van Slijterij Pinotage doorgegeven aan Klaske Supèr-Halmingh van SPEMM communicatie.

Kun je je bedrijf in het kort voorstellen?
SPEMM Communicatie is een gedreven adviseur en een creatief denker die zich druk maakt om jouw merk, verhaal en identiteit. Een onafhankelijke, zelfstandig ondernemer wiens talent in alle branches, voor een korte of langere periode, kan worden ingezet. Strategie, ontwerp, campagnes en content marketing: SPEMM ondersteunt bedrijven en organisaties (op afstand of op locatie) met een breed pakket aan online en offline communicatiediensten. Nieuwsgierig? Kijk op www.spemmcommunicatie.nl.


Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Dát doen, waarop ik met trots kan terugkijken. En dat kan alles zijn. Plezier hebben, uitgedaagd worden, blijven ontwikkelen en het verschil maken voor mijn opdrachtgevers.

Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
De volgende in de rij van bevraagden is Martin Menninga van Schildersbedrijf Menninga. Vakman en een vriend met de meest aanstekelijke lach die ik ken. Succes, Martin!