In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Arieke Oosting van Optidee doorgegeven aan Leonie Leever van Leo’s Trimsalon.

1. Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
Sinds oktober 2022 ben ik begonnen met mijn eigen hondentrimsalon, Leo’s Trimsalon, ik ben een gediplomeerd trimster. In de trimsalon kunnen honden bij mij terecht voor allerlei behandelingen zoals wassen, föhnen, knippen, plukken, scheren, ontklitten en ontwollen, maar ook alleen om de nagels te knippen. Ook puppy’s zijn van harte welkom voor gewenning of een trimbeurtje, zo kunnen ze rustig wennen aan de behandeling. Omdat ik van oorsprong dierenartsassistente ben, mag ik ook gebitsreinigingen doen.

2. Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Ik zou in de toekomst graag een groter pand willen, waardoor ik ook ruimte krijg om ook stagiaires het mooie vak te leren.

3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
Graag zou ik de 3 vragen doorgeven aan mijn buurvrouw Gea Aling-Hoving, met haar bijzondere bedrijf, zij is spreekster bij uitvaarten. Als je een geliefd iemand bent verloren, is het heel belangrijk om een mooi afscheid te kunnen hebben en dan is een fijne spreekster heel erg belangrijk.