In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Roelie Kwant doorgegeven aan Lisette Mulder. 

Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
Mijn naam is Lisette Mulder. Ik ben sinds 2020 gepassioneerd bezig met fotografie. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een diepgaande liefde voor het vastleggen van momenten en verhalen door middel van mijn camera.

Ik ben 3,5 jaar geleden begonnen met meerdere fotografie cursussen om meer uit de camera te halen en de verschillende manieren van fotograferen te ontdekken. Momenteel combineer ik de fotografie met het kappersvak. Vanaf 1 januari ga ik mij volledig richten op de fotografie.

Ik heb een studio in Annen voor o.a. de cakesmash, zwangerschap-, new born- en portretshoots. En natuurlijk ga ik ook vaak naar buiten met de camera waar ik zwangerschappen vast leg of gezinnen. Inmiddels heb ik ook al meerdere bruiloften mogen bijwonen om daar te fotograferen. 

Wat mij inspireert in de fotografie is de mogelijkheid om de schoonheid van onder andere een zwangerschap, een pasgeboren baby en een gezin vast te leggen en deze te delen met de klant. Beelden die spreken, momenten die blijven.

Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Ik wil mijzelf graag blijven ontwikkelen door middel van cursussen. Verder kijk ik ernaar uit om mijn reis in de wereld van fotografie voort te zetten, nieuwe mensen te ontmoeten en heel veel nieuwe avonturen vast te leggen.

Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
Ik geef de drie vragen door aan Ramon Daniëls, die een jaar geleden zijn eigen onderneming is gestart. Ik ken Ramon als een gedreven persoon en ben benieuwd naar het verhaal achter zijn beslissing om voor zichzelf te beginnen.