In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Martin Menninga van schildersbedrijf Menninga doorgegeven aan Marisca Luning en Meerten Dekker van Fysio Fitness Annen.

Kunnen jullie het bedrijf in het kort voorstellen?
Regelmatig kregen wij de opmerking in het dorp en van patiënten dat Annen eigenlijk alles heeft, behalve een sportschool. In 2019 kregen wij de kans de Bibliotheek in Annen te kopen en hebben deze verbouwd tot sportschool en fysiotherapiepraktijk. Op 1 januari 2020 zijn we gestart onder de naam Fysio Fitness Annen. We richten ons op zowel de fitness als fysiotherapie; een combinatie die veel mensen aanspreekt. Speerpunten vanuit de fitness zijn de individuele aandacht voor de sporter en de toegankelijkheid vanaf de leeftijd van 16 jaar. Op het gebied van de fysiotherapie hebben we een breed aanbod en zijn we van bijna alle markten thuis.

Wat zijn jullie ambities/toekomstdromen?
Gezien het enthousiasme van onze leden en onze plannen om door te groeien, achten we uitbreiding van de sportschool in de toekomst noodzakelijk. Bovendien hopen we hiermee het aantal groepslessen verder uit te breiden en de sportschool te optimaliseren.

Op het gebied van fysiotherapie hopen we in de toekomst de behandelingsmethoden verder uit te breiden en nog meer soorten revalidatie aan te kunnen bieden.

Aan wie willen jullie de 3 vragen doorgeven en waarom?
We willen de vragen doorgeven aan Martin Eefting van Eefting Onlinemarketing. Begonnen als verkoper in een totaal andere branche is hij uiteindelijk voor zichzelf begonnen en heeft een online marketingbureau opgezet. Wellicht is zijn bedrijf nog wat minder bekend in Annen, daarom willen wij de inwoners op deze manier met zijn bedrijf kennis laten maken.