In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Marisca Luning en Meerten Dekker van Fysio Fitness Annen doorgegeven aan Martin Eefting van GoHashtag.

1. Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
In 2015 ben ik begonnen met Eefting Online Marketing. Dit ben ik gestart vanuit huis. Later, in 2017, hebben we de garage omgebouwd tot kantoor. In 2020 is de naam veranderd naar GoHashtag en zijn we gevestigd in Groningen. Binnen het bedrijf voeren wij verschillende online marketingdiensten uit, zoals Google Ads, E-mailmarketing en Social Media marketing. In dit laatste ligt mijn expertise. Dit voer ik uit voor diverse klanten in de breedste zin van het woord. Dit gaat van de lokale ondernemer tot aan de landelijke organisaties. Daarnaast ben ik zelf ook nog actief als freelancer en werk vaak voor grote bureaus met klanten, zoals NPO, Belastingdienst of L’Oréal. Dit maakt het vak heel divers en afwisselend.

2. Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Mijn ambitie is om later in het jaar wellicht iemand erbij te hebben binnen het bedrijf om toch verder te kunnen groeien/opschalen. Ook zit er een verhuizing aan te komen naar een nieuwe kantoorruimte in de Euroborg, waardoor we deze stap kunnen realiseren.

3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
Graag geef ik het stokje door aan Ivar van der Leij. Onlangs heb ik Ivar mogen spreken en hij heeft een mooi bedrijf in de kampeerbranche. Omdat wij zelf ook van kamperen houden, was dit een leuk gesprek en vind ik het fijn voor hem en zijn bedrijf dat hij zich ook hier even kan voorstellen.