In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Breeland Recreatie doorgegeven aan Oosthuizen Manuele Therapie.

1. Kun je je onderneming in het kort voorstellen?
Oosthuizen Manuele Therapie voor kinderen is een praktijk waar kinder manueel therapeuten Kristy van Haaster en Dianne Oosthuizen met veel plezier werken. We richten ons op kinderen die moeite hebben met bewegen. Je wilt als ouder graag dat je kind goed in zijn of haar vel zit, wij helpen kinderen met stijve en pijnlijke gewrichten en zorgen dat ze weer soepel kunnen bewegen, in nauwe samenwerking met andere zorgverleners zoals de logopedist, lactatiedeskundige, kinderfysiotherapeut en het consultatiebureau. Zo zien we ook veel baby’s met voorkeurshouding of huilbaby’s. Dit doen we met ontzettend veel plezier, passie en we vinden het werken met kinderen heel erg leuk. Hier en daar belandt er ook nog wel een volwassene op de bank, ook een welkome afwisseling.

2. Wat zijn jullie ambities/toekomstdromen?
We hebben een raar jaar achter de rug waarin we toch een groei zagen in onze praktijk. We hebben de focus van algemene manuele therapie nog meer op manuele therapie voor kinderen gelegd. Hier gaan we actief mee verder. Omdat we zo ontzettend de meerwaarde zien van ons vak en de samenwerking met de andere disciplines welke wederzijds gewaardeerd wordt. Niet alleen door de andere zorgverleners, maar ook heel erg door de ouders en kinderen. Korte lijntjes met betrokkenen en deskundigheid van de juiste personen zijn voor ons belangrijke speerpunten in ons werk en dit verhaal willen graag nog verder vertellen aan verwijzers, ouders en collega’s.

3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
We geven de 3 vragen graag door aan Dennis van Tuin voor Zwaantje, omdat het een ontzettend leuk initiatief is en bij ons mooie dorp past! Het idee achter deze tuin is fantastisch en ze stralen gastvrijheid uit.