In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Lisette Mulder doorgegeven aan Ramon Daniels.

1. Kun je jezelf en je bedrijf in het kort voorstellen?
Mijn naam is Ramon Daniels. Na vele jaren als projectleider in loondienst te hebben gewerkt, ben ik in 2022 mijn eigen bedrijf gestart: Projects By Daniels. Ik bied mijn diensten nu aan als projectleider op projectbasis aan diverse opdrachtgevers die actief zijn in de nieuwbouw en het
onderhoud van fabrieken in de industrie.

Ik heb er bewust voor gekozen om mezelf op projectbasis te verhuren, waardoor ik de flexibiliteit heb gecreëerd om tussen projecten door betrokken te zijn bij het aankopen, verbouwen en exploiteren van vastgoedpanden. Na het succesvol verbouwen van een leegstaand schilderspand in het centrum van Gieten, waarbij mijn compagnon en ik het oude pand hebben omgetoverd tot een kantoor, een woning en een luxe appartement, ben ik enthousiast geraakt. De kennis en ervaring die we hebben opgedaan met betrekking tot financieren, verbouwen en het
voeren van gesprekken met gemeenten en toeleveranciers, nemen we mee naar ons volgende project. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is het hele traject, van aankoop tot ontwikkeling en het zelf verbouwen van de panden. De afwisseling tussen mentaal en fysiek werk past erg goed bij mij.

2. Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
In de toekomst hoop ik me meer te kunnen richten op vastgoed in de recreatiebranche. Mijn ambitie is om een unieke ervaring te ontwikkelen voor vakantiegangers. We zijn hier al intensief mee bezig en streven ernaar hiermee te kunnen beginnen in 2024.

3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?
Ik stuur de drie vragen door naar Henk Kuipers. Henk is al geruime tijd werkzaam als aannemer in Annen en de omliggende regio. Hij heeft diverse opdrachten voor ons uitgevoerd. Ik ben nieuwsgierig naar Henks toekomstplannen.