In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Danny Boxem van Handelsonderneming Boxem overgedragen aan Renate Heunks-Duin van Schoonheidssalon Annen.

1. Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
Vorig jaar startte ik officieel mijn salon, Schoonheidssalon Annen, aan de Annerstreek nummer 26. Daarvoor ontving ik al een aantal jaren op kleine schaal klanten, maar omdat het niet mijn enige werkzaamheden waren, gaf ik er niet veel ruchtbaarheid aan. 

Mijn liefde voor het vak en het plezier dat ik beleef om een klant een moment van ontspanning te mogen geven, gaven de doorslag, ik ging me volledig op mijn salon richten. De website werd gemaakt en er kwam een bord in de tuin, vanaf dat moment was het officieel en werd mijn klantenkring snel groter. 

Achter ons huis staat een bijgebouw waarin de salon gevestigd is. Een heerlijke rustige plek met een mooi uitzicht over de Drentse Heuvelrug. Een plek waar je terecht kunt voor complete gezichtsbehandelingen, deelbehandelingen of waar je natuurlijke producten kunt kopen voor huidverzorging, voedingssuppletie en make-up.

2. Wat zijn je ambities/toekomstdromen?

Ik wil graag een tweede huidverzorgingslijn in mijn salon aanbieden, zodat ik de klant keuze kan bieden. Momenteel verdiep ik me daarin en volg ik trainingen.

Voor meer informatie: www.schoonheidssalonannen.nl of stuur een berichtje aan info@schoonheidssalonannen.nl.

3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?

Ik geef graag het stokje door aan Laura en Richard, van De Noorderbron, eveneens gevestigd aan de Annerstreek. Een bedrijf dat ook nog niet heel lang geleden gestart is, ik laat ze er graag zelf over vertellen!