In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is in september door Hans de Groot van BloemigKado doorgegeven aan René Tent van de dierenwinkel in Annen, maar hier is inmiddels het één en ander veranderd.

1. Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?
Per 1 oktober ben ik gestopt met mijn eigen dierenwinkel. Ik heb in Tuinwinkel Klinkers een juiste partner gevonden en zij hebben mijn voorraad overgenomen en weer aangevuld en mij de kans gegeven om mijn werkzaamheden bij hen voort te zetten. Tuinwinkel Klinkers omvat nu naast een ruim assortiment planten ook een volwaardige dierenafdeling waar alle bekende merken verkrijgbaar zijn.

2. Wat is je ambitie in de toekomst?
Mijn ambitie/toekomstdroom is om samen met de medewerkers van de tuinwinkel een succes van de dierenafdeling te maken en inwoners van Annen e.o. met mijn kennis en advies te helpen en voorzien van alle benodigde dierproducten.

Tineke Klinkers vult dit aan: “Onze toekomstdroom is om met de combinatie van tuinwinkel en dierenwinkel die nu is ontstaan en samen met onze buren (Doe Het Zelf Klinkers) een volledig assortiment voor Huis, Tuin en Dier te kunnen leveren, alle inwoners van Annen e.o. te kunnen helpen en zo de leefbaarheid in het dorp te behouden.”

3. Aan wie geef je de 3 vragen door en waarom?
De 3 vragen geven we graag door aan Loods 66, met hun unieke, veelal gerestaureerde producten geven ze een mooie aanvulling aan het winkelbestand in Annen. Waar ze bij hun werkzaamheden ook veelvuldig gebruik maken van lokaal inkopen van benodigde producten.