In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand Renate Heunks-Duin van Schoonheidssalon Annen overgedragen aan Richard en Laura van De Noorderbron.

  1. Kun je je bedrijf in het kort voorstellen/omschrijven?

Een jaar geleden rond deze tijd zijn we, Richard en Laura, broer en zus, het initiatief de Noorderbron gestart vanuit onze voorliefde voor de natuur en alles wat de natuur, de bron, ons te bieden heeft. De ontwikkeling van een voedselbos vormt de basis voor de activiteiten; zo bieden we een mooie locatie voor bijvoorbeeld vergaderingen of teamuitjes. Daarnaast organiseren we zelf lezingen en workshops, zoals ijsbadtrainingen en yoga. En af en toe een huiskamerconcert. Daarnaast hebben we een grote bloemenweide ingezaaid met een slingerpaadje erdoorheen en een open plek in het midden. Een beleving voor alle zintuigen! Bloemen plukken, educatie voor scholen, een bloemenlunch. Zomaar wat ideeën die we hebben!

  1. Wat zijn je ambities/toekomstdromen?

Het verder ontwikkelen en creëren van een plek waar mensen graag komen, waar je inspiratie opdoet en waar mooie samenwerkingen ontstaan. Je bent van harte welkom bij de Noorderbron!

  1. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?

We dragen Arieke Oosting, onze overbuurvrouw, voor. Zij zorgt voor een goede nachtrust; daar wil toch iedereen meer over weten?