In de rubriek 3 vragen aan… krijgen ondernemers in Annen en omstreken de kans om zich voor te stellen. In de laatste vraag geven ze het stokje over aan de ondernemer die de maand erna in het Mededelingenblad zal staan. Het stokje is vorige maand door Gea Aling-Hoving door gegeven aan Roelie Kwant van Bij Roelie beautysalon.

1. Kun jij je bedrijf in het kort voorstellen?
Mijn naam is Roelie Kwant en sinds 20 juni 2022 heb ik thuis aan de Riggel 8 in Annen een beautysalon (op de eerste verdieping), genaamd: Bij Roelie beautysalon.

Al jaren heb ik een passie voor uiterlijke verzorging. In het verleden ben ik zes jaar consulente van Déesse Cosmetics Zwitserland geweest. Destijds heb ik met veel plezier en voldoening diverse verzorgingsavonden bij de klanten thuis mogen houden. Af en toe kwamen er klanten bij mij thuis voor een behandeling of mocht ik een aantal bruidjes mooi maken voor hun trouwdag. In mijn salon gebruik en verkoop ik de Déesse producten.

Na een aantal jaren voornamelijk administratief werk te hebben gedaan, heb ik besloten mijn passie opnieuw te volgen en mijn eigen salon te beginnen. Het geeft mij veel voldoening en energie als ik een moment van ontspanning en rust kan bieden en mijn klant met een grote glimlach naar huis gaat. Me-time is iets wat we (meestal) te weinig doen!

2. Wat zijn je ambities/toekomstdromen?
Ik vind het belangrijk om te blijven vernieuwen en heb inmiddels het aantal behandelingen uitgebreid met nieuwe apparatuur en producten. Binnenkort ga ik een cursus ontspanningsmassage volgen. Je kunt mij volgen via Facebook en Instagram. Ik ben te bereiken via Whatsapp op 06-30 07 54 58.

3. Aan wie wil je de 3 vragen doorgeven en waarom?

De volgende 3 vragen zou ik graag willen doorgeven aan Lisette Mulder. Lisette is 3 jaar geleden begonnen met fotograferen. Ze is onder andere gespecialiseerd in zwangerschaps- en new born shoots, gezins- en portretfotografie. Ze legt graag de mooiste momenten voor je vast.