Op zondag 17 maart vindt de AnnerBosCross weer plaats! Met routes van 5 en 10 kilometer en verschillende afstanden voor kinderen belooft de Annerboscross een hardloopfestijn voor iedereen te worden! Op zondag 17 maart staat de tweede loop van het Univé Loopcircuit De Kop van Drenthe op het programma.

Om 12.45 uur is de warming-up en daarna is het eerst de beurt aan de jonge deelnemers. Zowel voor de kleuters als voor leerlingen van de groepen 3 en 4, 5 en 6 en 7 en 8 zijn routes uitgezet. Om 14.30 uur is het tijd voor de 5 en 10 kilometer. De start is bij Zwembad De Borghoorns in Annen. Het parcours van de Kidsrun loopt door het bosje bij het zwembad, de 5 en 10 kilometer brengt deelnemers door het Kniphorstbos.

Inschrijven
Deelname aan de Kidsrun is gratis. Deelname aan de 5 of 10 kilometer kost bij voorinschrijving
€ 9,-, Inschrijven kan via de site van de AnnerBosCross. Ook kan ter plekke nog worden ingeschreven vanaf 12.00 uur tot uiterlijk een kwartier voor aanvang van de betreffende wedstrijd. Dit heeft niet de voorkeur. Voor meer informatie kun je terecht op www.annerboscross.nl of Univé loopcircuitdekopvandrenthe.nl.

Tot 17 maart, als deelnemer of als enthousiaste toeschouwer!