BCAO Badminton Club Annen en Omgeving bestaat dit seizoen 45 jaar! Badminton is een leuke, veelzijdige sport die je op elk niveau en op elke leeftijd kunt gaan spelen, gemengd en zowel individueel als in een team. We schommelen tussen de 25 en de 30 leden. Nieuwe leden (vanaf ongeveer 16 jaar) zijn van harte welkom! Meer ervaren spelers zijn altijd bereid om beginners te helpen met coaching in het spel. Op vrijdag is er meestal een gezellige nazit in de Sportsbar (de ‘barminton’).

Trainen
We spelen tussen september en juni/juli in de Burgemeester Lambershal op vrijdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur (gehele hal) en op dinsdagavond tussen 18.30 uur en 20.00 uur (drie banen). Leden bepalen zelf wanneer en op welke tijden ze spelen binnen onze tijdslots en via een groepsapp is duidelijk hoeveel mensen er zijn. Eens per maand houden we een toss (gelote koppels) en af en toe nodigen we een andere badmintonvereniging uit. Leden kunnen bij gelegenheid als (gemengd) dubbel meedoen aan recreatieve toernooien in de omgeving.

Vrijblijvend
Iedereen kan vrijblijvend enkele keren meespelen op vrijdagavond. Nieuwe leden krijgen bij aanmelding voor 1 november een welkomstkorting van € 25,- op de seizoenscontributie. Als zich meerdere nieuwe leden aanmelden voor wie het spel nieuw is, stellen we een trainingsgroepje samen waarin ze zich de eerste beginselen van badminton samen snel eigen kunnen maken. We hebben net een vers bestuur vol plannen, dus volle kracht vooruit voor de volgende 45 jaar! Meer informatie: www.bcao.nl, secretaris@bcao.nl of www.facebook.com/badmintonBCAO