Op zaterdag 24 september is het weer landelijke Burendag, een initiatief van het Oranjefonds. Net als eerdere jaren gaan we dit vieren in het dierenparkje achter ’t Holthuys.

Programma
Alle buren en vrienden van het dierenparkje, jong en oud, worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een gezellige Burendag-ochtend. Wat gaan we doen? Het dierenparkje heeft een financiële bijdrage gekregen van het Oranjefonds om op Burendag aan de slag te gaan met het uitbreiden van de kippenren. Nu de kippen steeds vaker een lange periode ‘opgehokt’ moeten worden vanwege de vogelgriep, is een ruimere ren geen overbodige luxe.

Daarnaast zijn er nog andere klussen, zoals het opnieuw vormen van de konijnenheuvel. Die is door fanatiek graafwerk van enkele bewoners her en der ingezakt en verdient een opknapbeurt. Ook liggen er verspreid door het dierenparkje veel kleine stenen die we graag willen opruimen. En natuurlijk is er in het dierenparkje altijd genoeg dagelijks voer-, veeg- en schoonmaakwerk.

Aanmelden 
Naast samen klussen willen we er natuurlijk ook gewoon een heel gezellige ochtend van maken en daarom is er voor iedereen koffie/thee/ranja en een lekkernijen-buffet. Kun je helpen klussen, geef je dan op via info@dpannen.nl of via Whatsapp 06-20 25 52 33 (Linda). We starten met klussen om 9.00 uur. Kun je niet helpen klussen, dan ben je van harte welkom voor de koffie! We verwachten rond 10.30 het buffet met lekkernijen klaar te hebben staan. Om 13.00 uur ronden we de gezelligheid af en stoppen we met klussen. Graag tot Burendag!