De meeste inwoners van Annen weten dat er een Commissie Dorpsbelangen is en wat de Commissie ongeveer doet. Maar wie zitten er eigenlijk in de commissie en wat doen de verschillende subcommissies? En kun je ook terecht bij de Commissie met bepaalde vragen? De komende maanden zullen we hier aandacht aan besteden in het Mededelingenblad. Deze maand stellen we de subcommissie Kerstfair/Annerfair aan je voor.

Van de subcommissie kerstfair, naar subcommissie Annerfair en nu toch een auto-bios… De insteek was om de gezelligheid van de fair te behouden, maar deze wel in een nieuw jasje te steken. Helaas liep het door de corona maatregelen wat anders en bedachten we vorig jaar al de auto-bios!

20 november is het zover. We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Dit doen we nu met z’n vieren: Gerard Schoenmaker, Roland Kregel, Harmen Clement Zeubring en Fenja Woest. Samen verdelen we de taken. Er komt altijd meer bij kijken dan dat je op voorhand bedenkt. Ook voor een auto-bios moet je vergunningen regelen, film rechten afkopen, catering bedenken en bijvoorbeeld een verkeersplan schrijven.

Wie zijn we?
Gerard is getrouwd met Angelina en zit sinds 2020 weer bij de commissie. Hij woont aan de Noorloo en werkt als inspecteur/taxateur bij Unive Noord Nederland.

 

Roland woont aan de Hofakkers en heeft 2 kinderen: Jos en Lotte. Hij werkt bij Selecta als servicemonteur voor voornamelijk koffiemachines. Roland zit nu 9 jaar bij de CD en is daarvoor jarenlang ploegleider in de roze buurt geweest. Roland vindt het belangrijk dat er dingen in het dorp gebeuren en werkt daar met veel plezier aan mee!

 

Harmen Clement woont samen met Kim aan de Brink en ook al zijn hele leven in Annen. Mensen kennen hem van de voetbalvereniging, als oud ploegleider van de blauwe buurt en tegenwoordig van de CD. Hij houdt zich graag bezig met de diverse klusjes die er allemaal bij komen kijken! Vrijwilligerswerk vindt hij belangrijk en zolang je het niet alleen hoeft te doen, ook heel gezellig. Annen blijft zo leuk, actief en gezellig. Dat doen we met elkaar!

Fenja woont samen met Edwin en dochters Liza en Daniek sinds 2010 aan de Esakkers in Annen. Naast het gezinsleven werkt ze als hoofdverpleegkundige in het UMCG. Sinds 2017 is ze bij de CD gekomen en is nu vicevoorzitter van de CD en voorzitter van de Annerfair commissie. Gezellig bezig zijn en leuke dingen bedenken en opzetten doet ze graag!


Ideeën?

Volgend jaar gaan we weer voor een gezellig najaar evenement. Hoe dit precies vorm gaat krijgen volgt nog. Gezellig samen zijn, een hapje en drankje en vertier zijn daar sowieso onderdeel van! Bruis je toevallig van de ideeën? Ze zijn zeker welkom via info@annen-info.nl!