Ondanks dat we dit jaar geen Sport- en Spelweek konden organiseren, willen we in aanloop naar de 50e Sport- en Spelweek die we in 2022 hopen te organiseren, aandacht besteden aan de bouwers van de spellen van de Dorpsomloop van de verschillende ploegen. Wie zitten hier nu achter? En hoe komen die spellen tot stand? Deze maand vertelt Ploeg aan de Wepel over hun ervaringen.

Bouwteam dorpsomloop Ploeg aan de Wepel
Hierbij het stukje van onze geweldige bouwers, die al jaren voor ons klaarstaan. Niet alleen voor de dorpsomloop, maar we kunnen onze mannen voor van alles en nog wat vragen…

We beginnen altijd met een overleg, waarbij vaak lang niet iedereen kan. Onder het genot van veel koffie besluiten we iets. Daarna komt het bier op tafel en komen de goeie ideeën.

Vaak komt er ook nog 1 (of meerdere) avond(en) aan te pas om tot een definitie aanpak te komen. En passant passen we nog uitbreidingen en of veranderingen toe. Uiteindelijk leggen we het idee aan de Commissie Dorpsbelangen voor. Deze ziet toe op de veiligheid. Wij doen dit middels een 3D tekening (google Sketchup).

Hierna avonden klussen, klussen klussen. Ook dit gaat gepaard met veel koffie. Het uiteindelijke resultaat wordt vaak gewaardeerd met een dikke ‘goed zo’. Zowel door vriend alsmede door  buurtgenoten. Na afloop hebben we een BBQ. Ook hier stroomt de koffie weer rijkelijk 😉

Groetjes,
Geesje, Mara, Martin
Ploegleiders Ploeg aan de Wepel