Dit jaar hebben vijf Anneroelen de moeite genomen om foto’s in te sturen voor de verkiezing Fotograaf van het jaar 2023! Prachtige foto’s die het waard zijn om te delen met de rest van het dorp. Omdat vijf aanmeldingen te weinig is om een expositie te organiseren, lichten we iedere maand één van de fotografen uit in het Mededelingenblad en zullen we de foto’s delen via Facebook en Instagram, zodat iedereen hiervan kan genieten. Deze maand is het de beurt aan Melissa Tiessen. 

Mijn naam is Melissa Tiessen. Ik vind het leuk om te fotograferen, maar nog leuker om er een mooi fotoboek van te maken. Graag zou ik in de toekomst eens een fotografie cursus willen doen. Als je het niet verwacht, maak je soms de prachtigste foto’s. De kleuren en het licht zijn vaak heel verrassend. Dat maakt het fotograferen leuk. 

Deze foto’s heb ik op een prachtige zomerse avond gemaakt. Mijn ouders zaten in de luchtballon. Toevallig hadden ze ons mooie dorp Annen uitgekozen als landingsplek. De foto’s zijn genomen vanaf de P&R langs de N34.