Dit jaar hebben vijf Anneroelen de moeite genomen om foto’s in te sturen voor de verkiezing Fotograaf van het jaar 2023! Prachtige foto’s die het waard zijn om te delen met de rest van het dorp. Omdat vijf aanmeldingen te weinig is om een expositie te organiseren, lichten we iedere maand één van de fotografen uit in het Mededelingenblad en zullen we de foto’s delen via Facebook en Instagram, zodat iedereen hiervan kan genieten.

Deze maand is het de beurt aan de foto’s van Linde Oosterman.

Hallo, mijn naam is Linde Oosterman. Fotograferen doe ik graag als hobby. Als ik onderweg ben en ik zie wat moois, dan maak ik hier een foto van. Vorig jaar en afgelopen jaar leek het mij leuk om mee te doen aan fotograaf van het jaar om zo mijn plaatjes met jullie te kunnen delen. Fotograferen doe ik met mijn mobiel. De natuur en dieren vind ik het leukste om op de foto te zetten omdat dit iedere seconde kan veranderen. Dit houdt mij nieuwsgierig en je blijft bezig om het mooiste plaatje te schieten. Hierbij deel ik twee foto’s van het waterwingebied Annen en twee nieuwsgierige koeien.