Dit jaar hebben vijf Anneroelen de moeite genomen om foto’s in te sturen voor de verkiezing Fotograaf van het jaar 2023! Prachtige foto’s die het waard zijn om te delen met de rest van het dorp. Omdat vijf aanmeldingen te weinig is om een expositie te organiseren, lichten we iedere maand één van de fotografen uit in het Mededelingenblad en zullen we de foto’s delen via Facebook en Instagram, zodat iedereen hiervan kan genieten. Deze maand is het de beurt aan Jenny Verwoerd.

“Mijn naam is Jenny Verwoerd. Ik vind fotograferen fantastisch. Het geeft me heel veel rust en het is iedere keer weer een uitdaging om met het voor mij perfecte plaatje thuis te komen. Mijn passie is natuurfotografie en dan met name de Schotse Hooglanders. Daar word ik altijd vrolijk van! Prachtige koeien met enorme hoorns, waar ik heel veel respect voor heb. Ik mag me sinds een week fotograaf noemen. Ik heb net een opleiding afgerond. Daar ben ik best trots op en ik hoop nu nog mooiere natuurfoto’s te kunnen maken.”


Foto 1: Meisje tijdens Brinkloop Sport- en Spelweek.

Dit meisje had zoveel plezier in het lopen, dat ze mij volledig in de greep had. Hier word ik blij van. Dit wil je zien in de sport- en spelweek bij kinderen.


Foto 2: touwtrekken

Deze foto geeft een mooi overzicht van het hele gebeuren. Ook het publiek doet mee met hun groep.


Foto 3: Dorpsomloop spel met zeep.

Het plezier van de deelnemer, het zeep, de glijbeweging, ik hou ervan.


Foto 4: Het springspel

Ik heb geprobeerd om een leuk spring moment in beeld te brengen. Heel leuk om te fotograferen.