Op zaterdag 13 mei organiseert Fysio Fitness Annen samen met Theo van de Wouw een spinning marathon. Deze marathon is zowel voor beginners als voor gevorderden en zal buiten plaatsvinden bij onze locatie aan de Kruisakkers. De opbrengsten van de marathon komen ten goede aan Join4Energy.

Je kunt je per uur inschrijven met een maximum van vier uur. Een uur spinnen kost je naast wat energie 10 euro per uur voor het goede doe We starten om 10.00 uur. Theo probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Join4Energy. Dit in de strijd tegen energiestofwisselingsziekten bij kinderen.

70% van de kinderen met deze ziekten wordt niet volwassen. Tot op heden is er geen medicijn voorhanden om kinderen met een energiestofwisselingsziekte te behandelen of zelfs te genezen. 

Omdat de groep patiëntjes relatief klein is, is het voor de farmaceutische industrie commercieel niet interessant genoeg om een medicijn te ontwikkelen. Maar zonder medicijn is er voor deze kinderen geen toekomst…en dit is onacceptabel!Dus komen we in actie. Er is ruimte voor 80 deelnemers dus wees er snel bij. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: t.van.de.wouw@home.nl of via WhatsApp: 06-53 83 18 32

Stichting Join4Energy: Ieder kind heeft recht op energie
Join4Energy zamelt fondsen in om onderzoeken en projecten te financieren die een bijdrage leveren aan het vinden van medicijnen en/of behandelmethoden die de gevolgen van de ziekte bestrijden en mogelijk genezing brengen. Daarmee is het doel tweeledig.

Iedere week worden 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Hun batterij is half leeg, laadt niet op en loopt snel leeg. Bij de minst ernstige vorm hebben kinderen na 50 meter lopen het gevoel een marathon te hebben afgelegd. Zij zijn dan totaal uitgeput.