In Het Wilde Weg heeft dit jaar DE Groene Kei van de Hondsrug 2024 gewonnen. De Groene Kei van de Hondsrug wordt sinds 2018 jaarlijks uitgereikt door het team van Hondsrug Drenthe aan een toeristische en/of recreatieve ondernemer uit het Hondsrug gebied die uitblinkt op het gebied van duurzaamheid of groene innovatie. Ook vakmanschap en kwaliteit en gastvrijheid staan hoog in het vaandel.

Tim en Leah van In Het Wilde Weg zijn vereerd en dankbaar dat hun missie om mensen in verbinding met de natuur te brengen, wordt versterkt door deze mooie ondernemersprijs. In Het Wilde Weg geeft onder andere een jaaropleiding eetbare wilde planten. Veel deelnemers die de opleiding hebben gevolgd krijgen meer respect voor de natuur, laten meer wilde planten in hun tuin staan. Daar hebben zij niet alleen zelf profijt van, maar ook bijen, andere insecten en dieren. Daarnaast heeft In Het Wilde Weg een jaarprogramma Being Nature, natuurbelevingsactiviteiten, kanotochten en wildplukexcursies in Drenthe en Groningen.

Verbinding met de natuur, gezonde voeding en koken op het kampvuur zijn onderdeel van de activiteiten die zij organiseren. Als je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten die In Het Wilde Weg organiseert of meer informatie wilt kijk dan op www.inhetwildeweg.nl.

Leah en Tim van In Het Wilde weg nemen hun prijs in ontvangst (foto Marcel J. de Jong).