Op vrijdag 2 februari  organiseert de bibliotheek Annen de kindervoorstelling: Een verrassend gebaar! De voorstelling is van 10.30 – 11.15 uur en vindt plaats in Dorpshuis Annen tegenover de bibliotheek.

Gebaren zijn leuk en voor iedereen! Daarom leert Wapperkids horende kinderen en ouders gebaren te gebruiken bij het praten. In de voorstelling ‘Een verrassend gebaar’ staat het boek Help! Een verrassing centraal. Wapperkids houdt ervan om iedereen te verrassen, net als Eekhoorn. Vos heeft jullie hulp nodig om samen te bedenken wat er toch gaat gebeuren….. Durf jij je te laten verrassen door de gebaren en de andere boeken uit de Prentenboek-toptien?!

Gebaren zijn uitstekende middelen om de taalontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren, maar bovenal zeer leuk om te doen! De toegang is gratis, wel vragen we jullie te reserveren.

Let op: er is plek voor 20 kinderen en 20 begeleiders. In verband met de beschikbare ruimte kan daarom per kind maar één begeleider meekomen. Voor meer informatie, kijk op: https://bind.op-shop.nl/3181/kindervoorstelling-een-verrassend-gebaar-voorlezen-met-gebaren/02-02-2024.