Op maandag 17 juli hebben Jan Hunderman en Johan Tromp het bestuur van de Stichting Buitenspeelvoorzieningen officieel overgedragen aan Patrick van Rijn en Alex Visser. Vanaf nu coördineren zij het onderhoud en de vervanging van de speeltoestellen in de vijf speeltuintjes die Annen rijk is. Deze speeltuintjes vind je aan de Borghoornsweg, Riggel, Paalslagen, Noordloo en Strengakkers/Vlouwakkers.

Stichting Buitenspeelvoorzieningen Annen bestaat sinds 2004 en via deze stichting wordt contact met de gemeente onderhouden. Daarnaast worden er gecoördineerde fondsaanvragen gedaan om op deze manier de diverse speeltuintjes in stand te houden. De kersverse bestuursleden zijn ook op zoek naar versterking! Om de belangen van alle buurten goed te kunnen behartigen zijn ze voor de speeltuintjes aan de Borghoornsweg, Paalslagen en Strengakkers/Vlouwakkers op zoek naar contactpersonen. “We zijn op zoek naar enthousiaste buurtgenoten die kunnen ophalen wat mensen willen met de speeltuintjes”, vertelt Patrick. “Wij kunnen natuurlijk nooit precies weten wat er in de verschillende buurten speelt.” Patrick en Alex vertegenwoordigen de buurten rondom de Riggel (blauw) en Noordloo (oranje). “De Stichting gaat over alle speeltuintjes in Annen en mensen die dit willen kunnen ook meedenken over de invulling, dan is het handig om uit elke buurt een contactpersoon te hebben”, vult Alex aan.

Dus woon je in de buurt van de Borghoornsweg, Paalslagen of Strengakkers/Vlouwakkers en het lijkt je leuk om te doen? Meld je dan aan via: buitenspeelvoorzieningenannen@gmail.com. Ook als je geen contactpersoon wilt zijn, maar wel af en toe eens wilt helpen kun je via dit mailadres contact opnemen met Alex en Patrick.