Op woensdag 11 november gaat Sint Maarten in Annen wel gewoon door. Helaas is het door de aangescherpte maatregelen rondom corona niet mogelijk om de kinderen die Sint Maarten lopen te ontvangen bij het winkelcentrum. In overleg met de gemeente heeft Veelzijdig Annen besloten om de kinderen te vragen niet naar het winkelcentrum en de winkels te komen. Natuurlijk kunnen de kinderen wel als vanouds het dorp in gaan om langs de deuren te gaan.

Hoe vier jij Sint Maarten?
Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren om Sint Maarten te vieren. Er zijn mensen die geen kinderen willen ontvangen of maar beperkt. Dit kun je kenbaar maken door bijvoorbeeld een kaarsje of lichtje voor het raam te zetten. Dan weten de kinderen waar ze welkom zijn.

Poster voor het raam
Daarnaast hebben leerlingen van het dr. Nassau College in Gieten een poster ontworpen die je voor het raam kunt hangen. Op deze poster kun je aangeven hoe jij Sint Maarten viert! Deze poster is op woensdag 4 november te vinden in De Schakel. Deze kun je uitknippen en op een goed zichtbare plek ophangen.