Op uitnodiging van Ondernemersvereniging Anno komt Sinterklaas zaterdag 19 november weer naar Annen. Hij heeft er ontzettend veel zin in. 

Met een gezellige optocht zal hij zich in een groot deel van de straten laten zien. Dit jaar heeft hij  weer gekozen voor een bijzonder vervoersmiddel en zo kan hij een behoorlijke afstand afleggen, zonder dat de oude man zelf moe wordt. Bij deze intocht wordt hij natuurlijk begeleid door zijn trouwe Pieten. Maar Sint hoopt dat er dit jaar veel kinderen met hem mee door het dorp gaan. Op een (versierde) fiets, een step, met skates of gewoon lopend. Met veel kabaal zal Sint samen met de kinderen en de Pieten het hele dorp laten weten dat hij er is. 

De intocht begint om 10.00 uur aan de Molenakkers. Uiteraard zal er ook voor alle kinderen  weer een feestje in de sporthal zijn. Dit jaar geeft hij een echt Discofeest, want Sint kan best nog een dansje wagen. De verwachting is dat het feest om 11.00 uur begint. Zoals gebruikelijk is het een kinderfeestje en worden de ouders gevraagd om buiten, of in de sportsbar te wachten. Ook zal er dit jaar een leuke fotowedstrijd zijn. Iedereen die deze dag een leuke foto van de intocht of het feest opstuurt, maakt kans op een leuke prijs. En om deze dag in Annen feestelijk af te sluiten, zal Sint na afloop van het Discofeest, nog even met zijn hoofdpiet swingend naar ’t Holthuys gaan. 

Houd voor meer informatie de facebookpagina van Sinterklaas in Annen in de gaten. Daar zal onder andere de route op gezet worden. Tot 19 november!