Een paar maanden geleden zijn de ploegleiders, pers en Commissie Dorpsbelangen gestart met een alternatief weekend voor de sport- en spelweek. Het programma was rond en veel werkzaamheden waren uitgevoerd. Begin juli leek alles de goede kant op te gaan…. Nog een laatste vergadering om de puntjes op de i te zetten voor een spetterend weekend.

Helaas namen de besmettingen in rap tempo toe waardoor de gemeente verscherpte maatregelen verlangd voor een evenement. Feitelijk betekent dit dat de organisatie (ploegen en CD) politieagent moeten gaan spelen, publiek niet vrij kan bewegen en alle sporters getest of gevaccineerd moeten zijn. Het spontane en feestelijke, wat de sport en spel is, gaat dan verloren. De ploegen en de Commissie Dorpsbelangen hebben dan ook besloten het sport- en spelweekend af te lassen.

Wij danken iedereen voor de enthousiaste inzet tijdens de voorbereidingen en laten we er met z’n allen voor zorgen dat we er in 2022 een spetterende en onvergetelijke 50ste sport en spelweek van maken!