TC Annen bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Op ons mooie tennispark aan de Kruisakkers hebben we 4 gravelbanen (en een gezellige kantine) beschikbaar voor onze ruim 230 leden. Tennis is een laagdrempelige sport waaraan iedereen kan deelnemen en dát zie je ook terug op onze vereniging: Van jong tot oud staat bij ons op de tennisbanen.

Doordeweeks zijn er bijna dagelijks lessen te volgen, er is iedere dinsdagochtend en woensdagavond een toss waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen. En voor degenen die ook graag wedstrijden spelen, is er een gezellige interne competitie op de vrijdagavond en is deelname in 1 van de competitieteams mogelijk. Ook voor de jeugd worden diverse activiteiten georganiseerd. Lijkt het je nou leuk om een keer te komen tennissen op een toss avond of aan een les te deelnemen, kijk dan op de website van TC Annen of mail naar ledenadministratie@tc-annen.nl.

En wil je nu eerst eens komen kijken of tennis wat voor je is: van 2 tot en met 10 september organiseert TC Annen het Marvel Open toernooi, waar vanuit de hele regio tennissers het tegen elkaar opnemen. Het is elk jaar weer een druk bezet en gezellig toernooi, kom gerust een kijkje nemen. Hopelijk tot dan!