Na de vele positieve reacties vorig jaar organiseert de Commissie Dorpsbelangen dit jaar opnieuw een ‘fotograaf van Annen’. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste (amateur)fotografen in Annen. Heb jij een leuke of mooie foto gemaakt, of misschien maak je die wel in de komende maanden, dan zijn wij daar erg nieuwsgierig naar. Dit jaar besteden we extra aandacht aan de jongeren en ook zoeken we een goede kinderfotograaf in de basisschoolleeftijd.

Waar moet jij je aan houden?

  • Iedereen mag maximaal 5 foto’s insturen.
  • Amateurs en kinderen worden uitdrukkelijk uitgenodigd mee te doen.
  • De foto moet duidelijk gelinkt zijn aan Annen of een inwoner uit Annen (dus bijvoorbeeld een foto van een schaapskudde in het Kniphorstbos is niet genoeg, wel als de schaapsherder een Annenaar is).
  • De foto moet scherp zijn en tenminste 3 Mb groot.
  • Aanlevering digitaal naar foto@annen-info.nl.
  • Bij het insturen graag je leeftijd vermelden.

De foto’s worden eigendom van de Commissie Dorpsbelangen en kunnen gebruikt worden voor publicatie. Foto’s waarop portretrecht rust, zijn uitgesloten van deelneming. Indien de Commissie Dorpsbelangen daar toch mee geconfronteerd wordt, worden eventuele claims verhaald op de inzender (gefotografeerde personen moeten toestemming geven). Over de uitkomst van de jurykeuze valt niet te twisten.

De foto’s moeten uiterlijk op 15 september binnen zijn bij de Commissie Dorpsbelangen. Na de sluitingsdatum worden de foto’s door een uitgebreide jury beoordeeld.

Daarna willen we de foto’s, evenals vorig jaar, tentoonstellen zodat volwassenen en kinderen een keuze kunnen maken voor de publieksprijzen. De winnaars worden in de tentoonstellingsruimte bekend gemaakt. Dus lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Pak je camera of telefoon en ga aan de slag!